Het landelijk dekkende netwerk van VertrouwensPersonen

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Wees voorbereid op de ARBO wetswijziging

Reserveer een externe VertrouwensPersoon!

Laatste nieuws

VertrouwensPersoon worden?

Goed dat je op deze pagina kijkt!

VertrouwensPersoonlijk.nl bouwt aan het eerste landelijk dekkende netwerk van VertrouwensPersonen. Hiervoor zijn we op zoek naar mensen die al VertrouwensPersoon zijn of dat willen worden. VertrouwensPersoonlijk werkt uitsluitend met gecertificeerde VertrouwensPersonen, dus heb je de ambitie om een VertrouwensPersoon te worden, volg dan de opleiding, bijvoorbeeld bij Landelijk Instituut Voor VertrouwensPersonen www.livp.nl.

Waarom aansluiten bij VertrouwensPersoonlijk.nl?
Er worden veel tijd en middelen geïnvesteerd in het netwerk. Dat betekend dat je je aansluit bij een professionele organisatie die veel klanten heeft, en dus ook veel werk voor jou. Alle voorbereidende werkzaamheden worden vanuit het netwerk opgezet en georganiseerd, jij kunt je daardoor voor 100% concentreren op je belangrijke taak van VertrouwensPersoon.

Hoe werkt VertrouwensPersoonlijk.nl?
VertrouwensPersoonlijk.nl is de contractpartij met de klanten, ook jij als VertrouwensPersoon sluit een overeenkomst af met VertrouwensPersoonlijk.nl. Het abonnement wat afgesloten wordt is ter dekking van de kantoorkosten, de declarabel uren die gemaakt worden factureer jij aan VertrouwensPersoonlijk.nl., met elkaar zorgen we zo voor een gezonde financiële samenwerking. Uiteraard kun jij ook klanten aandragen bij het netwerk en profiteer je mee van de opbrengsten. Wil je meer details weten? Neem contact op!

Wat verwacht VertrouwensPersoonlijk.nl van jou?

  1. Dat je gecertificeerd VertrouwensPersoon ongewenste omgangsvormen bent, en eventueel (geadviseerd) met de verdieping Integriteit.
  2. Dat je minimaal 4 hele werkdagen per maand beschikbaar bent voor call’s.
  3. Dat je integer omgaat met de belangen van de cliënten, klanten, jezelf en van het netwerk VertrouwensPersoonlijk.nl.

    Meer weten? Neem gerust contact met ons op!