CONTACT

Fijn dat u ons gevonden heeft!

Graag helpen wij u bij de voorbereidingen op de nieuwe Arbowetswijziging zodat u volledig voldoet aan de komende eisen. Mede door het verwachtte tekort aan VertrouwensPersonen is het nu aan te bevelen een VertrouwensPersoon te reserveren. Het Nederlands Collectief Van VertrouwensPersonen heeft alleen maar gecertificeerde VertrouwensPersonen.

Onderstaand kunt u een keuze maken.

  1. U reserveert een VertrouwensPersoon voor uw bedrijf en betaald een Inschrijvings-vergoeding van €75,-- ex BTW.

Met deze keuze bent u verzekerd van een VertrouwensPersoon op het moment dat het nodig is. Zodra de wet erdoor is, of u een melding binnen uw bedrijf heeft kunt u alsnog een keuze maken hoe u de samenwerking wenst.

  1. U neemt nu al een abonnement op een VertrouwensPersoon van NCVV.nl BV en bent ten alle tijden verzekerd van de ondersteuning van een VertrouwensPersoon indien nodig. U betaalt een vergoeding van €495,-- ex BTW per jaar tot 100 medewerkers. Dit tijdelijke aanbod geldt tot en met 31 december 2023.

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u ook via een van onderstaande manieren contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Voor meer informatie over tarieven kijk op onze tarievenpagina!

Contactgegevens

Logo

NCVV.nl BV

Sint Jansgildestraat 16
7037DM BEEK GLD

Mobiel: +31 6 30 167 911
kantoor@vertrouwenspersoonlijk.nl
www.vertrouwenspersoonlijk.nl

Contactformulier